понедельник, 23 марта 2020 г.

Дистанційне навчання


Шановні дев’ятикласники!

Ми продовжуємо підготовку до ДЕРЖАВНОЇ ПІДСУМКОВОЇ АТЕСТАЦІЇ !!! А це означає повторення матеріалу вивченого раніше.
З вашого  підручника алгебри на сторінках  63 - 64  знаходяться вправи для перевірки знань першого розділу  «нерівності».  Виконайте їх в ваших робочих зошитах: №302, №304, №306.   Зразок розв’язків таких завдань знаходиться на сторінці 41 - 42 вашого підручника алгебри. Схожі завдання будуть  на ДПА.
З підручника геометрії: Виконайте завдання для перевірки знань на сторінці 47. Спочатку повторіть формули з параграфів 1 – 5, а потім уважно розгляньте зразки виконаних вправ, які знаходяться в підручнику геометрії на сторінках  7 – 8,  15 – 17, 22 – 23,  30 – 31. І тільки після цього виконайте вправи із сторінки 47.
Якщо у вас виникнуть питання, то повторіть ще раз відповідний теоретичний матеріал першого розділу алгебри і геометрії.           Особливо звертайте увагу на правила та теореми, які виділені іншим кольором, а також на розв’язані приклади до кожного параграфа цих розділів.
Не забувайте, що списане з ГДЗ знань не прибавляє! Намагайтеся, бажаю успіхів, чекаю від вас результатів.

Для тих, кого чекає ЗНО з математики: Це для вас, ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКИ! Я маю надію на вашу свідомість. В робочому зошиті у вас повинно накопичуватись кількість завдань, з якими виникли складності під час вашої роботи над завданнями ЗНО, які ви виконуєте( 2017-2019). Це є ваша робота, яку я буду перевірять і оцінювати. Завдання на цей тиждень: Опрацювати в робочих зошитах ЗНО за 2016 рік всі сесії. Не забувайте те, що виконується не усно, пишіть в робочому зошиті.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий